U kunt er zeker van zijn dat we voor uw voetprobleem een oplossing vinden, of het nu om een relatief onschuldig ongemak of een ingewikkelde kwestie gaat. U krijgt bovendien de garantie dat u onder één dak geholpen wordt. U hoeft dus niet van de ene praktijk naar de andere specialist.

Snelle diagnose en snelle oplossing
Roessingh to go! is een gemaksformule, gericht op directe oplossingen van voet- en mobiliteitsproblemen. U heeft weinig tijd en wilt snel weer verder, dus hebt u behoefte aan een snelle diagnose en een snelle, maar kwalitatief hoogwaardige oplossing van uw voetprobleem. Roessingh to go! biedt met deze formule passende voetzorg in een zo kort mogelijke tijd. U weet direct waar u aan toe bent, omdat u meteen wordt geïnformeerd over de behandeling, de eventueel te leveren producten en de daarbij behorende kosten.

Specialistische voetzorg
Door de samenwerking kunnen een aantal specialisaties geboden worden: behandeling van reumatische voeten, behandeling van diabetische voeten, behandeling van kindervoeten en behandeling van houdingsklachten. Het team bestaat uit een pedicure, een podotherapeut, een orthopedisch schoenmaker, een orthopedisch instrumentmaker en een medisch specialist.

Binnen bij Roessingh to go!