De vakantie zit er op – de scholen zijn begonnen – Back 2 School!

Pepijn is er helemaal klaar voor! Hij showt vol  trots z’n nieuwe schoenen en is blij met de rugtas die hij er van RRT bij krijgt. De tas gaat mee naar school voor z’n gymspullen. Alle kinderen die schoenen van RRT hebben, krijgen bij nieuwe schoenen een “cool kid” rugtas, meestal gaan daar de oude schoenen in en stappen ze blij met hun nieuwe schoenen de deur uit!

RRT ondersteunt Team Roessingh tijdens Amsterdam City Swim in de strijd tegen ALS

Revalidatiearts Reinout van Vliet, tevens hoofd van de medische staf, zal als behandelaar van ALS-patiënten in Roessingh Centrum voor Revalidatie, samen met een team van tien collega’s meedoen aan de Amsterdam City Swim. Ze zullen zondag 3 september twee kilometer gaan zwemmen in de Amsterdamse grachten, waarbij ze door middel van sponsoring zo veel mogelijk geld bijeen proberen te brengen voor de stichting ALS.

Wilt u net als RRT het team Roessingh ondersteunen, meld u op de volgende website: www.amsterdamcityswim.nl   

Bouw “de Bleekerij” in Boekelo vordert gestaag!

Half maart is de bouw begonnen van  “de Bleekerij” - expertisecentrum voor oncologie- en oedeembehandelingen. Naast huisvestiging van fysiotherapiepraktijk Tieberink zal ook Roessingh Revalidatie Techniek hier een spreekuurlocatie gaan realiseren.

Lees meer