Linda van Impelen in de prijzen bij Down Hill in Innerkrems Oostenrijk

Linda schrijft hierover het volgende in haar blog:
Wat een maand was januari! Veel ups en downs zijn deze afgelopen maand de revue gepasseerd. Het begon allemaal super! We gingen in het begin van de maand richting Innerkrems in Oostenrijk. Hier hadden we de eerste speed worldcup wedstrijden van het seizoen. Beter gezegd, mijn eerste Down hill ever!! Man wat vond ik het spannend! Het is wel een dingetje om je vol van een berg te laten storten. Er komt een moment dat het tegen je gevoel ingaat. Dat je echt tegen jezelf zegt; jij gaat hard!! Maar wat was het leuk! En het ging goed!

Lees meer

"Toppers op zondag" bezoeken Roessingh

Op twee zondagen in februari hebben de kinderen van Toppers op Zondag Roessingh bezocht. De weekendschool Toppers op Zondag biedt kinderen de mogelijkheid hun horizon te verbreden door hen kennis te laten maken met  verschillende beroepen. Het bezoek van deze toppers aan Roessingh is vooral bedoeld om de jongeren een kans te bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De groep heeft op deze dagen meerdere onderdelen van het Roessingh concern bezocht. Vanuit Roessingh werden de kinderen begeleid door revalidatiearts Cathrien van Groningen en kinderfysiotherapeut Hetty Gorter.

Lees meer

Roessingh Enschede in de prijzen op Nationaal Congres Veilig Voedsel

Het Roessingh in Enschede is in de prijzen gevallen op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017. Van alle 550 zorglocaties en -afdelingen in Nederland, won het Roessingh de award voor Beste Ziekenhuis en Beste Zorgafdeling.
De website Veiligvoedsel.nl zet jaarlijks in verschillende categorieën de best presenterende zorginstellingen van Nederland in het zonnetje.