Revalidatietechniek en uitstekende zorg: dat is Roessingh Revalidatie Techniek

Als u last hebt van lichamelijke klachten, kunt u door uw behandelend arts doorverwezen worden naar een expert in revalidatietechniek. Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) is erkend leverancier en producent van orthopedische hulpmiddelen en revalidatieartikelen. In onze volledig geoutilleerde vestigingen in Almelo, Doetinchem en Enschede en op vele spreekuren in Overijssel, Drenthe en Gelderland, zijn wij u graag van dienst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Roessingh Revalidatie Techniek vervaardigt en verstrekt prothesen, orthesen, orthopedisch schoeisel, therapeutische elastische kousen en mammacare-producten. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers leveren maatproducten, afgestemd op de individuele wensen van onze klanten, en in overeenstemming met de huidige mogelijkheden die de revalidatietechniek biedt.

Het is ons doel dat onze klant lichamelijk en emotioneel weer zo goed mogelijk kan functioneren. Dit dragen wij uit in zowel onze producten als in onze uitstekende service. Wij voorzien u dan ook graag van passend advies. Als u vragen hebt over onze revalidatietechniek, neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch en per mail een afspraak met ons maken.