Corona Update 31 maart 2020 - RRT gesloten tot en met 28 april

De landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus hebben ook effect op onze organisatie. Roessingh Revalidatie Techniek heeft als leverancier en producent van lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen veel te maken met kwetsbare klantengroepen. Daarom heeft de directie ter bescherming van haar klanten en medewerkers besloten dat alle vestigingen en spreekuurlocaties van RRT tot en met 28 april a.s. gesloten zijn.

Wij blijven bereikbaar voor acute en noodzakelijke hulp. Hiervoor kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 088 – 999 0 887.

Bezoek de RRT infodag amputatiepatiënten

RRT Infomiddag

"Toppers op zondag" bezoeken Roessingh

Op zondag 19 januari jl. hebben de kinderen van Toppers op Zondag Roessingh bezocht. De weekendschool Toppers op Zondag biedt kinderen de mogelijkheid hun horizon te verbreden door hen kennis te laten maken met  verschillende beroepen. Het bezoek van deze toppers aan Roessingh is vooral bedoeld om de jongeren een kans te bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De groep heeft meerdere onderdelen van het Roessingh concern bezocht.

Lees meer