• Nieuws

Overname OTEC door Roessingh Revalidatie Techniek in Deventer Ziekenhuis

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) heeft sinds 1 januari 2022 een locatie in het Deventer Ziekenhuis. Klanten, jong en oud, kunnen hier terecht voor hun maatwerk lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen en orthesen.

RRT zal met de overname van Orthopedisch Technische Expertise Centrum (OTEC) haar expertise inzetten voor de bestaande klanten van OTEC en voor alle nieuwe aanvragen in het Deventer Ziekenhuis en omstreken. De vestiging aan de Solingenstraat sluit maar de locatie in het Deventer Ziekenhuis is onveranderd. Daar kunnen klanten zoals zij gewend zijn van maandag tot en met vrijdag terecht.

Lees meer

Ed krijgt met zijn blade een deel van zijn leven terug

Ed Huisman maakte twee jaar geleden een onfortuinlijke val waardoor zijn onderbeen geamputeerd moest worden. Hierdoor kon hij niet meer genieten van het sporten met zijn kinderen, tot vandaag. Hij kreeg van RRT een op maat gemaakte runnersblade waardoor hij zijn eerste rondje op de sintelbaan weer mocht maken.

Bekijk hier de video


Bron: Tubantia | Beeld: Emiel Muijderman

RRT voert mondkapjes plicht in

 Directie en managementteam van Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) hebben besloten tot het verplicht gebruik van mondneusmaskers (mondkapjes) voor medewerkers en bezoek met ingang van 1 oktober 2020

Tijdens bezoek aan locaties RRT
Als klant bent u verplicht om een mondkapje te dragen vanaf het moment dat één van onze locaties betreedt, tot het moment dat u de locatie weer verlaat. U dient hiervoor zelf een mondkapje mee te nemen. Zonder mondkapje kunt u vanaf 1 oktober 2020 onze locaties helaas niet bezoeken.

Medewerkers RRT
In tegenstelling tot u dragen onze medewerkers het mondkapje alleen op die momenten dat zij tijdens de afspraak de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen.