• Nieuws

Aangepaste openingstijden 2023

Op onderstaande dagen zijn wij gesloten.

 4 april vanaf 14.00 (RRT Doetinchem) en vanaf 14.30 ( RRT Almelo en RRT Enschede) ivm bedrijfsbijeenkomst
7 april Goede Vrijdag  |  Gesloten
10 april 2e Paasdag  |  Gesloten
27 april Koningsdag  |  Gesloten
28 april
|  Gesloten

Lees meer

Wijzigingen contracten met zorgverzekeraars 2023

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars de contracten getekend voor 2023. Alleen bij onderstaande zorgverzekeraars (nog) niet:

  • Zorg en Zekerheid:
    Wel een contract voor: borstprothesen, mammacare, therapeutisch elastische kousen (TEK),  orthopedische schoenen. 
    Nog geen contract voor: Wij zijn op dit moment (medio januari) nog in onderhandeling over de orthopedische hulpmiddelen (OIM). U kunt als klant wel bij ons komen, maar dan zult u eerst met Zorg en Zekerheid moeten overleggen.
  • VGZ:
    Alleen voor borstprothesen en mammacare is er dit jaar geen contract met VGZ. Onze bestaande klanten zijn hierover geïnformeerd.

Lees hier meer over alle vergoedingen >>

 

Overname OTEC door Roessingh Revalidatie Techniek in Deventer Ziekenhuis

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) heeft sinds 1 januari 2022 een locatie in het Deventer Ziekenhuis. Klanten, jong en oud, kunnen hier terecht voor hun maatwerk lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen en orthesen.

RRT zal met de overname van Orthopedisch Technische Expertise Centrum (OTEC) haar expertise inzetten voor de bestaande klanten van OTEC en voor alle nieuwe aanvragen in het Deventer Ziekenhuis en omstreken. De vestiging aan de Solingenstraat sluit maar de locatie in het Deventer Ziekenhuis is onveranderd. Daar kunnen klanten zoals zij gewend zijn van maandag tot en met vrijdag terecht.

Lees meer