RRT test lichtste bionische knieprothese ter wereld

Dat je na een beenamputatie of verlamming door een ruggenmergbeschadiging, op een dag weer opstaat en wegwandelt. Reboocon Bionics wil met behulp van robotica mensen met een lichamelijke beperking letterlijk vooruit helpen.

Lees meer

Ben jij ons nieuwe talent?

Laat het ons dan zien op vrijdag 14 juni 2019! We zijn op zoek naar mensen met ambitie, met liefde voor techniek en die er plezier in hebben om met mensen om te gaan. Tijdens deze dag ga je meelopen met een senior orthopedisch adviseur OIM of OSM. Samen gaan jullie een consult afnemen. Je mag onder supervisie de behandeling van een patiënt bijwonen, waarbij jezelf enkele onderdelen van de behandeling mag uitvoeren. Daarna mag je in de werkplaats zelf een product maken. Tot slot doen we een evaluatie en word je persoonlijkheid getest.

Voor wie organiseren we de talentendag?

Voor mensen met een afgeronde of die in de laatste fase van onderstaande opleidingen zitten:

  • HBO orthopedische (schoen) technologie
  • Podotherapie
  • Fysiotherapie
  • Bewegingstechnologie
  • Werktuigbouwkunde
  • HBO Verpleegkunde

Als jij ons toptalent bent, krijg je direct een arbeidsovereenkomst aangeboden en word je verder opgeleid tot orthopedisch adviseur OIM/OSM. Tijdens deze periode volg je een opleiding en word je intern intensief begeleid door onze vakmensen.

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) maakt onderdeel uit van het Roessingh Concern.

Er wordt door RRT samengewerkt met Roessingh Centrum voor Revalidatie (RCR) en Roessingh Research and Development (RRD). Wij zijn toonaangevend in de markt voor orthopedie en revalidatieartikelen.


Datum talentendag: vrijdag 14 juni 2019

Tijd: 9.00-16.00 uur

Locatie: RRT Enschede, Roessinghsbleekweg 167, 7522 AH


De procedure
Meld je aan, door je motivatie en cv te mailen.
Voor inlichtingen mag je contact opnemen met Karin van der Waarde (P&O) T 088-9990745.
Uiterlijk 3 juni 2019 wordt bekend of je geselecteerd bent.

Modeshow Borstprothesebadmode en -lingerie

Elk jaar stellen de mammacareconsulenten van Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) een collectie met borstprothesebadmode en -lingerie samen. Deze collectie willen wij u graag tonen tijdens een modeshow op 14 mei a.s. in PMC de Bleekerij te Boekelo. De modellen die u de lingerie en badmode showen zijn klanten van RRT. Na de modeshow is er gelegenheid om vragen te stellen, te passen en te kopen. U kunt ook een afspraak maken, als u dit liever op een ander moment wilt.

Lees meer