Bandagist Rosier draagt activiteiten over aan RRT

Ruim 50 jaar is Dini Rosier – Bandagist Rosier een begrip in de achterhoek op het gebied van Therapeutisch Elastische Kousen en Mammacare. Met veel passie en liefde voor het vak is Dini het bedrijf gestart vanuit de drogisterij in Gendringen en heeft zij het in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialistische praktijk voor therapeutisch elastisch kousen en mammacare. Samen met haar team, bestaande uit Chantal, Karin en Cilia, verzorgde zij de dienstverlening. Helaas is voor Dini door gezondheidsredenen en leeftijd het moment gekomen om het stokje over te dragen. Door de jaren heen zijn er goede collegiale contacten geweest met Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) en was de keuze voor haar niet moeilijk om de activiteiten op het gebied van therapeutisch elastische kousen en mammacare door RRT te laten continueren.

Lees meer

Overname OTEC door Roessingh Revalidatie Techniek in Deventer Ziekenhuis

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) heeft sinds 1 januari 2022 een locatie in het Deventer Ziekenhuis. Klanten, jong en oud, kunnen hier terecht voor hun maatwerk lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen en orthesen.

RRT zal met de overname van Orthopedisch Technische Expertise Centrum (OTEC) haar expertise inzetten voor de bestaande klanten van OTEC en voor alle nieuwe aanvragen in het Deventer Ziekenhuis en omstreken. De vestiging aan de Solingenstraat sluit maar de locatie in het Deventer Ziekenhuis is onveranderd. Daar kunnen klanten zoals zij gewend zijn van maandag tot en met vrijdag terecht.

Lees meer