• Nieuws
  • Overname OTEC door Roessingh Revalidatie Techniek in Deventer Ziekenhuis

Overname OTEC door Roessingh Revalidatie Techniek in Deventer Ziekenhuis

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) heeft sinds 1 januari 2022 een locatie in het Deventer Ziekenhuis. Klanten, jong en oud, kunnen hier terecht voor hun maatwerk lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen en orthesen.

RRT zal met de overname van Orthopedisch Technische Expertise Centrum (OTEC) haar expertise inzetten voor de bestaande klanten van OTEC en voor alle nieuwe aanvragen in het Deventer Ziekenhuis en omstreken. De vestiging aan de Solingenstraat sluit maar de locatie in het Deventer Ziekenhuis is onveranderd. Daar kunnen klanten zoals zij gewend zijn van maandag tot en met vrijdag terecht.

Roessingh Revalidatie Techniek en Deventer Ziekenhuis verheugen zich op de samenwerking met als gezamenlijk doel de klanten te voorzien van de beste zorg en behandeling. Samen willen zij de kwaliteit van behandeling en hulpmiddelen verder door ontwikkelen.

Nicole Dekkers - Pieper (directeur - bestuurder RRT)

“Met deze overname kunnen wij ook voor Deventer en omstreken onze specialistische en innovatieve kennis en kunde op het gebied van lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen aanbieden. Samen met de artsen van Deventer ziekenhuis streven wij naar de beste kwaliteit en zullen ook de nieuwste (technologische)innovaties meenemen.“